Tweede “Aandacht voor Autisme Cup” in Wellington Golfclub Oostende.

Op zaterdag 18 augustus 2018 verzamelden 45 enthousiaste leden van de golfclub Wellington  zich om te strijden om de tweede Aandacht voor Autisme Cup.

Het mooie weer was alvast van de partij en er was 50% meer opkomst dan de eerste editie!

Op de druk bijgewoonde prijsuitreiking, waar de doelstellingen en verwezenlijkingen van de VZenW toegelicht werden, kregen we heel wat lovende commentaren van de clubleden.

Tenslotte sprak de Captain sprak zijn  wens uit om van deze wedstrijd een lange traditie te maken. Met plezier nemen we deze uitdaging aan.

Hij overhandigde ons namens de clubleden een cheque met een mooi bedrag uit.

VZW Vermaatschappelijking Zorg en Welzijn  dankt  alle leden van Wellington Oostende voor hun enthousiasme en betrokkenheid. Ook ILBE.BE danken we voor de  mooie prijzentafel.

Wij kijken uit naar volgend jaar!

Wellington golf Oostende aan het woord:

Op dinsdag 15 augustus hielden we voor het eerst op Wellington Golf de "Aandacht voor Autisme Cup", ten voordele van De VZW Vermaatschappelijking zorg en welzijn. Deze vzw zet zich in om mensen met een onzichtbare aandoening zoals autisme spectrum stoornis, ADD, ADHD, 22q11 deletie, Dispraxie, Dislexie, Discalculie te helpen met het zoeken van hun weg in de maatschappij.

Het werd een wisselvallige dag waarbij de wedstrijd 's morgens even gestaakt werd door een hevig onweer, maar al bij al kon iedereen de wedstrijd afwerken.
Bedankt aan de VZW Vermaatschappelijking zorg en welzijn voor de leuke wedstrijd, bedankt aan alle deelnemers en proficiat aan alle winnaars. Hopelijk kunnen jullie veel aanvangen met onze steun voor de VZW.

Bedankt aan de familie Cloetens en 2 leden van Wellington, nl. Jacques Bekaert en Robert Van Keilogom, voor het schenken van de mooie prijzen!

DSC04150resized